Företagsfoto

grupp av människor har möte på företag i Karlstad

Företagsfotograf i Karlstad och Värmland.

På Pixpepkarlstad erbjuder jag många olika fotograferingstjänster för företag. Några exempel på dessa tjänster är personalfotografering, miljöbilder för ert företags hemsida, fotografering av fastigheter, byggnader och bostäder, eventfotografering, reportagefotografi, pressfoto, reklambilder, drönarfoto eller videofilm med mera.

För dig som behöver personalfoton kan jag erbjuda fotografering på företaget med min mobila studio. Jag åtar mig uppdrag för företagsfotografering i Karlstad och över hela Värmland.

Priser beror på uppdraget. Kontakta mig och beskriv ditt behov så skickar jag ett prisförslag.

Kontakta mig för mer information eller bokning: +46 730412373, mail@pixpep.se 

Företagsreferenser:

 • Elite stadshotellet Karlstad
 • Wafab Bil AB Karlstad
 • Stiftelsen Ekomuseum Bergslagen
 • Snowtrail
 • Saal Digital
 • Jenny Sörling Kommunikation AB
 • Solör Bioenergi
 • HL Hydronics
 • Admincontrol
 • Nobina
 • Sota Sweden
 • Scaffrent AB
 • Bonnierförlagen

Nedan är ett axplock av bilder från olika företagsfotograferingar. Om du vill se exempel på videofilm kan du kontakta mig.

Kontakta mig för mer information eller bokning: +46 730412373, mail@pixpep.se eller skicka  meddelande

Personalfoton

Här kan du se lite exempel av olika personalfoton med olika bakgrunder och både i färg och svartvitt. Kunden kan själv bestämma vilken ton de vill ha på bakgrunden för att matcha färger på hemsidan. Du kan få det som du vill!

Fastigheter, byggnader & bostäder.

Nedan kan du se lite bildexempel från olika uppdrag jag utfört åt företag där jag fotograferat byggnader, fastigheter och bostäder.