Företag

grupp av människor har möte på företag i Karlstad

Företagsfotograf i Karlstad och Värmland.

På Pixpepkarlstad erbjuder jag många olika fotograferingstjänster för företag. Några exempel på dessa tjänster är personalfotografering, miljöbilder för ert företags hemsida, interiör- och exteriörfotografering, produktfotografering, eventfotografering, reportagefotografi, reklambilder med mera. För dig som behöver personalfoton kan jag erbjuda fotografering på företaget med min mobila studio. Jag åtar mig uppdrag för företagsfotografering i Karlstad och över hela Värmland.

Prisexempel finner du under priser.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373, mail@pixpep.se eller skicka meddelande

Några exempel på företagsreferenser är:

 • Elite stadshotellet Karlstad
 • Wafab Bil AB Karlstad
 • Stiftelsen Ekomuseum Bergslagen
 • Snowtrail
 • Saal Digital
 • Jenny Sörling Kommunikation AB
 • Solör Bioenergi
 • HL Hydronics
 • Admincontrol
 • Nobina
 • Sota Sweden
 • Bonnierförlagen

Nedan är ett axplock av bilder från olika företagsfotograferingar:

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373, mail@pixpep.se eller skicka meddelande