Nedan kan du läsa om mina priser för allt ifrån bröllop- och porträttfotografering till företagsfotografering.

Gemensamt för alla tjänster är att om du inte finner det du söker och har ett annat behov än det du kan läsa att jag erbjuder så kan jag troligen hjälpa dig ändå genom att du kontaktar mig och berättar om ditt behov. Min kunds behov är alltid det viktigaste.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373, mail@pixpep.se eller skicka meddelande

Bröllopsfotografi

Halvdagsfotografering 5 timmar Kr 9 000

Heldagsfotografering 10 timmar Kr 16 000

Heldagsfotografering inkluderar allt från förberedelser hos frisör, till vigsel, mottagning efter bröllop, parfoto, gruppfoton med vänner och släkt samt bröllopsfest med skärning av tårta, brudvals m.m. 5 timmar inkluderar delar av er dag. Vi bestämmer upplägg tillsammans vid planeringssamtalet. Ni väljer, men jag kan rekommendera om ni så önskar.

Planeringssamtal via personligt möte, alternativt via skype eller telefon ingår.

5 timmar inkluderar ca: 200+ redigerade bilder och 10 timmar inkluderar ca: 400+ redigerade och högupplösta bilder. Bilderna redigeras i både färg och svart vitt.

Ni har full rättighet att bruka era bilder som ni önskar, men jag förbehåller mig också rättigheten att använda en del av era bilder som referens bilder till min hemsida och sociala medier för mitt företag.

Alla bilder levereras via nedladdningslänk, alternativt USB – minne via posten. 

Jag erbjuder skriftligt avtal för att säkerställa vår överenskommelse.

Inga dolda kostnader.

Fria resor inom Värmland. Jag tar inget extra betalt för resor så länge bröllopet hålls i Värmland. Rimlig reseersättning tillkommer utanför Värmland.

Bröllopsalbum går att beställa från 3000:-.

Porträttfotografi

Ett fint porträtt att hänga på väggen är något av det finaste du kan ge dig själv eller de som står dig nära. Jag har lång erfarenhet av att fota människor i alla åldrar och i olika miljöer. Själv älskar jag att använda det naturliga ljuset när jag fotar människor, gärna i naturen, men fotar lika gärna i min studio om detta är ett val du föredrar.

Jag erbjuder en rad av tjänster för porträttfotografering med allt ifrån fotografering av nyfödda, småbarn, dop, graviditet eller sk. gravidmage, familjeporträtt, konfirmation, studenten, boudoir till personalporträtt m.m.

Lilla paketet 1 timme = 1500:-

Mellan paketet 1,5 timme = 2000:-

Stora paketet 2 timmar = 2500:-

Redigering av bilder ingår i priset. Lilla paketet ger ca: 30+ högupplösta bilder, mellanpaketet ca: 40+ bilder och stora paketet ca: 50+ högupplösta bilder.

Det finns även möjligheter att köpa presentkort ifall ni vill beställa exempelvis fotografering av en väns nyfödda barn som gåva.

Betalning sker mot faktura 15 dagar efter leverans av foton.

Alla priser inkluderar redigering av ett urval av bilder i Adobe Lightroom och Photoshop. Bilderna levereras digitalt i hög upplösning via länk till er email.

Företagsfotografi

Jag erbjuder många olika fotografi tjänster till företag som personalfotografering, bilder för webbsidor, drönarfotografering, interiör och exteriör fotografering, event- och reportagefotografering reklamfotografering m.m.

Då företag ofta har individuella behov av lösningar erbjuder jag inga fasta priser. Jag erbjuder däremot paketpriser utifrån era specifika önskemål och behov.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373, mail@pixpep.se eller skicka meddelande