Priser porträtt- & bröllopsfotografering


Nedan kan du läsa om mina priser för allt ifrån porträtt- och bröllopsfotografering till företagsfotografering.

Gemensamt för alla tjänster är att om du inte finner det du söker och har ett annat behov än det du kan läsa att jag erbjuder så kan jag troligen hjälpa dig ändå genom att du kontaktar mig och berättar om ditt behov. Min kunds behov är alltid det viktigaste.

Kontakta mig för mer information eller bokning: +46 730412373, mail@pixpep.se 

Bröllopsfotografering priser

Stora paketet

10 timmar = 18000:- Paketet för er som vill få med allt från er stora dag.

Mellanpaketet

 5 timmar = 12 000:- För er som vill få med det viktigaste från er bröllopsdag men inte behöver en fotograf hela dagen. 

Lilla paketet 

1.5 timmar = 5000:- eller 3 timmar = 9000:-  Perfekt för er som gifter er på stadshuset, eller kanske vid sommarhuset, och bara vill dokumentera vigseln och få lite fina parporträtt av er när ni är nygifta. Lilla paketet kan även användas ifall ni vill ha fina bilder av er själva i bröllopskläder före eller efter bröllopet. Går att boka på vardagar och söndagar under högsäsong och på lördagar under lågsäsong.

Helgpaket och destinationspaket

Jag erbjuder även möjlighet att boka mig över en helg eller för ett bröllop i annat land. Omfattning och pris beror på det enskilda uppdraget. Kontakta mig för en diskussion om vad ni behöver och vilket pris jag kan erbjuda.

Vad ingår i paketen:

Stora paketet inkluderar allt från förberedelser hos frisör, till vigsel, mottagning efter bröllop, parfoto, gruppfoton med vänner och släkt samt bröllopsfest med skärning av tårta, brudvals m.m. Lilla paketet och mellanpaketet inkluderar delar av er dag. Vi bestämmer upplägg tillsammans vid planeringssamtalet. Ni väljer, men jag kan rekommendera om ni så önskar.

Planeringssamtal via personligt möte, videomöte eller telefonsamtal ingår vid bokning av något av paketen ovan.

10 timmar inkluderar ca: 400-500 redigerade och högupplösta bilder. 5 timmar inkluderar ca: 200-300 redigerade bilder och lilla paketet ca:100-200 bilder. Bilderna redigeras i både färg och svart vitt.

Ni har full rättighet att bruka era bilder som ni önskar, men jag förbehåller mig också rättigheten att använda en del av era bilder som referens bilder till min hemsida och sociala medier för mitt företag.

Alla bilder levereras via nedladdningslänk, alternativt USB – minne via posten. 

Jag erbjuder skriftligt avtal med deposition för både Er och min trygghet.

Inga dolda kostnader.

Fria resor inom Värmland. Jag tar inget extra betalt för resor så länge bröllopet hålls i Värmland. Rimlig reseersättning tillkommer utanför Värmland.

Bröllopsalbum

Går att beställa från 4000:-.

Bröllopsvideo

Jag erbjuder även möjligheter till att filma ert bröllop, om ni bokar mig som fotograf, men behöver då boka en extra fotograf alt. videograf. Priserna beror på ert behov och vilken videograf som är ledig. Kontakta mig för mer info.

Porträttfotografi priser

Ett fint porträtt att hänga på väggen är något av det finaste du kan ge dig själv eller de som står dig nära. Jag har lång erfarenhet av att fota människor i alla åldrar och i olika miljöer. Själv älskar jag att använda det naturliga ljuset när jag fotar människor, gärna i naturen, men fotar lika gärna i min studio om detta är ett val du föredrar.

Jag erbjuder en rad av tjänster för porträttfotografering med allt ifrån fotografering av nyfödda, småbarn, dop, graviditet eller sk. gravidmage, familjeporträtt, konfirmation, studenten, boudoir till personalporträtt m.m.

Stora paketet

2 timmar = 2500:-

Mellan paketet

1,5 timme = 2000:-

Lilla paketet

1 timme = 1500:-

Redigering av bilder ingår i priset. Lilla paketet ger ca: 30+ högupplösta bilder, mellanpaketet ca: 40+ bilder och stora paketet ca: 50+ högupplösta bilder.

Det finns även möjligheter att köpa presentkort ifall ni vill beställa exempelvis fotografering av en väns nyfödda barn som gåva.

Betalning sker mot faktura 15 dagar efter leverans av foton.

Alla priser inkluderar redigering av ett urval av bilder i Adobe Lightroom och Photoshop. Bilderna levereras digitalt i hög upplösning via länk till er email.

Företagsfotografi priser

Jag erbjuder många olika fotografi tjänster till företag som exempelvis personalfotografering, bilder för webbsidor, drönarfotografering, interiör och exteriör fotografering, event- och reportagefotografering reklamfotografering m.m.

Då företag ofta har individuella behov av lösningar erbjuder jag inga fasta priser. Jag erbjuder däremot paketpriser utifrån era specifika önskemål och behov. Jag kan också erbjuda timpris beroende på uppdraget.

Kontakta mig för mer information eller bokning: 0730-412373, mail@pixpep.se