Bröllop Pingstkyrkan i Karlstad

Porträtt av brudpar i centrala Karlstad, Värmland

Lördagen 26 mars åkte jag till Karlstad för att fotografera Hanna och Jonas bröllop. Det var en blåsig men solig aprildag. Vinden var kall men vem bryr sig om sånt när solen lyser och ett glatt bröllopspar är laddade för att bli fotograferade. Vi inledde dagen med bröllopet som hölls på Pingstkyrkan i Karlstad. Efter vigseln gick vi till Museiparken där jag fotade paret varefter vi fortsatte till stenbron i Karlstad, även kallad Östra bron eller Store bro. Här fotade jag paret tillsammans men även några enskilda porträtt. Då bröllopsmiddagen snart skulle börja så gick vi vidare in mot centrala Karlstad för att ta några avslutande bilder före det var dags för bröllopsmiddag och fest på Pingstkyrkan.

Om du vill se mer av mina bilder från olika bröllop gå till mitt galleri för bröllop

Om du vill ha mer information eller boka mig som bröllopsfotograf kontakta mig på: 0730-412373, mail@pixpep.se