Bröllop i Sunne kyrka

Information eller bokning: +46 730412373 mail.karlstad@pixpep.se

Sista augusti 2019 fick jag äran att fotografera Sara och Johans bröllop i Sunne kyrka. Mitt uppdrag var att följa dem hela dagen från bröllop fram till bröllopsfestens slut. Vi inledde dagen vid Sunne kyrka där jag fotograferade parets vigsel. Efter bröllopet åkte vi vidare till Rottneros park för att ta porträtt av paret. Rottneros park är en otroligt vacker park med massor av vackra platser som är lämpliga för porträtt. När vi var färdiga med detta åkte vi vidare till Sundsbergs gård där bröllopsfest och middag skulle hållas. Där följde jag paret och alla händelser under festen från middagen, talen, skärning av bröllopstårta och slutligen brudvalsen. En otroligt fin dag med ett vackert par.

Om du vill se fler bröllopsbilder kolla in mitt bröllopsgalleri.