Bröllop i Västra Ämtervik

Det är konstigt hur jag, och bröllopsparen, för det mesta har tur med vädret när det är sommar och bröllop. En vacker sommardag den 16 juni 2018 var det dags att möta upp med Helena och Björn från Västra Ämtervik strax utanför Sunne. Detta var deras stora dag då de skulle gifta sig i Västra Ämterviks kyrka. Vi inledde med att åka ner till Fryken och ta lite porträtt av paret. Västra Ämtervik ligger mycket vackert vid kanten av Fryken. Paret hade redan sett ut området där vi skulle fota och där fanns vackra gångstigar genom den grönskande naturen och fina stränder och en, nästan, vindstilla sjö. Vi fotade där ca en timme före det var dags för bröllop där jag var med och fotade gäster och själva vigselakten. Efter bröllopet fotade jag när gästerna gratulerade det lyckliga paret varefter det var dags för bröllopsmiddag där jag var med och fotade talare, skålar, skrattande, sovande och glada gäster före det var dags att avsluta dagen för mig. Ett bröllop är för mig något speciellt. Människor kommer till ett bröllop för att fira. De har klätt upp sig och gjort sig fina. De är på gott humör och uttrycker sina känslor med allt från skratt till gråt och även en viss sorg. Ett bröllop innehåller det mesta i livet. Bilden med höstfärger kommer från ett höstfoto som är taget under hösten samma år jag fotograferade parets bröllop. Jag har sedan photoshoppat in paret från en av bilderna jag tog under sommaren in i höstbilden.

Information eller bokning: +46 730412373 mail.karlstad@pixpep.se

Om du vill se fler bröllopsbilder kolla in mitt bröllopsgalleri.